Assortiment

Saladedressings

Voor onze dressings gebruiken we alleen de beste ingrediënten, en dat proef je!
Als basis een frisse dragonazijn, een goede kwaliteit zonnebloemolie en een lekkere zachte gembersiroop. We gebruiken geen verdikkingsmiddelen waardoor je de dressings voor gebruik goed moet schudden.
De voordelen van onze dressings zijn:

  • hoge kwaliteit in smaak;
  • natuurlijke ingrediënten;
  • glutenvrij;
  • lactosevrij;
  • voor veganisten;
  • geen conserveringsmiddelen;
  • geen smaakversterkers;
  • lang houdbaar.


Mosterd dressing

Mosterddressing

De groene honingmosterd geeft de dressing een zoete frisse smaak. De dressing laat zich makkelijk met een dagelijkse salade combineren. Ook kan de dressing aangedikt worden met crème fraîche en als een romige saus geserveerd worden bij vlees of vis.

Knoflook dressing

Knoflookdressing (vegan)

De dressing heeft een lichte pittige smaak die zij dankt aan een vleugje knoflook. De dressing verveelt nooit en kan iedere dag gebruikt worden. Ook kan de dressing aangedikt worden met yoghurt en als een knoflooksaus worden opgediend.Framboos dressing

Frambozendressing (vegan)

De frambozen geven de dressing een lichtzure smaak en die combineert goed in een salade met zoete ingrediënten zoals appels en aardbeien of met zoute ingrediënten zoals spekjes, feta en gerookte kip.

Blauwe kaas dressing

Blauwe kaasdressing

Voor de kaasliefhebbers hebben wij een blauwe kaasdressing ontwikkeld. De blauwe schimmels geven een typische geur en smaak af. De kaas is ietwat pikant en transformeert een eenvoudige salade tot een bijzondere salade.Rode Wijn dressing

Rodewijndressing (vegan)

In de rodewijndressing zit een goede rode wijn die prominent aanwezig is. De rode wijn meldt zich als alle rode wijnen rondom de tong en een beetje wrang tegen het gehemelte. De dressing past goed in niet-groene-salades, zoals rode bietjes, tomaat en witlof. De dressing versterkt de bittere smaak in de lof, kies de lof naar voorkeur.

Witte wijnazijn dressing

Witte wijnazijn-dressing

De witte wijnazijndressing heeft een licht zoetzure smaak. De dressing haalt de smaak van fruit in salades naar boven en maakt bittere groente zoeter.Balsamico aardbei dressing

Balsamico-aardbeidressing (vegan)

De zoetigheid van de aardbeien combineert goed met de lichtzure smaak van de Balsamico. Het geheime ingrediënt van deze dressing is de olijfolie die de smaken laat samensmelten. De dressing past goed bij rauwe spinazie, gerookt vlees en in een combinatie met geitenkaas en verse vruchten.

Gravlaks dille saus

Gravlaks-dillesaus

De gravlaks-dillesaus heeft een verfijnde smaak en komt het beste tot haar recht in een eenvoudige salade. De saus gaat goed samen met zalm en andere vissoorten. Ook combineert de saus goed met vlees en groente zoals paprika, wortels en komkommer.